April 14th

Time
Sponsor
Topic
Duration
10:15
Pregnancy & Baby Fair MC : Eilis Gilvarry
Opening Address
15 mins
10:20
Ms Kathy Whyte - Developing Healthy Lives
Practical nutrition and lifestyle advice during the 1st 1000 days to promote long term health of Mum and the Baby. Thinking for 2, not eating for 2!
45 mins
11:00
Lactation Consultant
Breastfeeding 101 – all your breastfeeding questions answered Q&A
45 mins
11:45
Lucy Wolfe - Sleep Consultant and Author
Sleep-what every parent needs to know. From birth and beyond. Find out what causes sleep issues and hear about Lucy's effective stay-and-support approach-a gentle, child centered method for sleep challenges.
45 mins
12:45
Professor Sean Daly - Evie Antenatal Care
Ultrasound in pregnancy / Care during and after pregnancy
60 mins
13:45
Parent First Aid
1 hour presentation and interactive first aid demonstration for parents of babies and children under 5 – a must do for all new parents
60 mins
14:45
Aveen Bannon
Starting Solids – A guide to Weaning
30 mins
15:15
Road Safety Authority
Child Safety In Cars
30 mins
15:45
Dogs Trust
Dog Smart workshop will give you lots of useful tips on preparing your dog for the new arrival, and safely introducing your bundle of joy to their new four-legged friend
30 mins
16:15
Sharon Paterson
Your Baby Can Learn-Early Language Workshop. Scientific Principles of Early Language Learning
30 mins

April 15th

Time
Sponsor
Topic
Duration
10:15
Pregnancy & Baby Fair MC : Eilis Gilvarry
Opening Address
15 mins
10:20
Ms Kathy Whyte - Developing Healthy Lives
Practical nutrition and lifestyle advice during the 1st 1000 days to promote long term health of Mum and the Baby. Thinking for 2, not eating for 2!
45 mins
11:00
Lactation Consultant
Breastfeeding 101 – all your breastfeeding questions answered Q&A
45 mins
11:45
Lucy Wolfe - Sleep Consultant and Author
Sleep-what every parent needs to know. From birth and beyond. Find out what causes sleep issues and hear about Lucy's effective stay-and-support approach-a gentle, child centered method for sleep challenges.
45 mins
12:45
Professor Sean Daly - Evie Antenatal Care
Ultrasound in pregnancy / Care during and after pregnancy
60 mins
13:45
Parent First Aid
1 hour presentation and interactive first aid demonstration for parents of babies and children under 5 – a must do for all new parents
60 mins
14:45
Aveen Bannon
Starting Solids – A guide to Weaning
30 mins
15:15
Road Safety Authority
Child Safety In Cars
30 mins
15:45
Dogs Trust
Dog Smart workshop will give you lots of useful tips on preparing your dog for the new arrival, and safely introducing your bundle of joy to their new four-legged friend
30 mins
16:15
Sharon Paterson
Your Baby Can Learn-Early Language Workshop. Scientific Principles of Early Language Learning
30 mins