Saturday 7th October

Time
Sponsor
Topic
Duration
10:45
Pregnancy & Baby Fair MC : Eilis Gilvarry
Opening Address
15 mins
11:00
Road Safety Authority
Child Safety in Cars
30 mins
11:45
Lucy Wolfe - Sleep Consultant and Author
Sleep-what every parent needs to know. From birth and beyond. Find out what causes sleep issues and hear about Lucy's effective stay-and-support approach-a gentle, child centered method for sleep challenges.
1 hour
12:45
Aideen Cox
An Introduction to Baby-Led Feeding from blogger and cookbook author Aileen Cox Blundell
45 mins
13:30
Parent First Aid
1 hour presentation and interactive first aid demonstration for parents of babies and children under 5 – a must do for all new parents
45 mins
14:30
Dogs Trust
Antenatal Work shop - preparing your dog for your baby’s arrival
1 hour
15:30
Sharon Patterson
Your Baby Can Learn-Early Language Workshop. Scientific Principles of Early Language Learning
30 mins
16:00
Bella Baby
Sleeping Aids and how they work
30 mins

Sunday 8th October

Time
Sponsor
Topic
Duration
10:45
Pregnancy & Baby Fair MC : Eilis Gilvarry
Opening Address
15 mins
11:00
Clare Boyle (Sunday only)
Breastfeeding 101 – Everything you need to know and all your questions answered
45 mins
11:45
Lucy Wolfe - Sleep Consultant and Author
Sleep-what every parent needs to know. From birth and beyond. Find out what causes sleep issues and hear about Lucy's effective stay-and-support approach-a gentle, child centered method for sleep challenges.
1 hour
12:45
Aideen Cox
An Introduction to Baby-Led Feeding from blogger and cookbook author Aileen Cox Blundell
45 mins
13:30
Parent First Aid
1 hour presentation and interactive first aid demonstration for parents of babies and children under 5 – a must do for all new parents
45 mins
14:30
Dogs Trust
Antenatal Work shop - preparing your dog for your baby’s arrival
1 hour
15:30
Sharon Patterson
Your Baby Can Learn-Early Language Workshop. Scientific Principles of Early Language Learning
30 mins
16:00
Bella Baby
Sleeping Aids and how they work
30 mins